Over Ons

Hallo lieve mensen,

Wij zijn Marcel en José. 
Beiden zijn wij al meer dan 20 jaar werkzaam als verpleegkundigen. We hebben met veel plezier, op vele verschillende plekken mogen werken met mensen die een zorgvraag hebben.  Zo hebben wij ervaring op mogen doen in het ziekenhuis, psychiatrie, psychogeriatrie, verstandelijk gehandicapte zorg, terminale zorg en als wijkverpleegkundige in de thuiszorg. Onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring als verpleegkundigen.

Wij bieden zorg tijdens uw vakantie  in Portugal in het prachtige Algarve rondom de plaatsen Carvoeiro, Silves en Albufeira.

Wij hebben de droom om mensen een onbezorgde vakantie te kunnen bieden, ondanks hun rugzak die ze met hun meedragen. Even geen zorgen, ontspannen, gezelligheid en tot rust komen van het dagelijkse bestaan. Even....Hakuna Matata!
Hoe werkt zorg op vakantie bij ons?

Wij wonen op Quinta das Amendoeiras. De Quinta bestaat uit 3 appartementen waarvan wij er 2 verhuren.

Een ontspannen, gezellige vakantie?Alleen of met vrienden en familie? U bent bij ons op het juiste adres.

Heeft u zorg nodig tijdens uw  vakantie?.....Dat kan! 
 Bij ons op Quinta das Amendoeiras of in uw gekozen hotel of appartementen complex of resort komen wij u op vooraf afgesproken tijden de zorgverlenen die u nodig heeft.

bijvoorbeeld hulp nodig bij het aantrekken van uw steunkousen, medicatie toedienen, douchen (ADL), katheter- , stoma- , wondzorg enz. Zoals u zorg ontvangt via uw thuiszorgorganisatie of zorginstelling, zo zullen wij de zorg van hen voor u overnemen op uw gekozen zorglocatie. 

Tevens zijn wij 24uur oproepbaar voor noodgevallen.


Een geheel goed geregelde reis?
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • assistentie op het vliegveld
  • transfers
  • medische hulpmiddelen op locatie
  • vervoer van en naar locatie vanaf het vliegveld
  • gewenste zorg 
  • vergoedingen vanuit zorgverzekeringen