Hakuna Matata
Met zorg op vakantie

sfeerafbeelding man met kinderen aan het strand
zorgverlener en dame

Hoe werkt het?

Of je nu een week op vakantie bent of een langere periode overwintert in de Algarve, wij komen op de afgesproken dagen en tijden de zorg verlenen die je nodig hebt. We bieden tijdelijke zorg tot een maximum van drie maanden.

Wat moet je doen als je voor onze tijdelijke zorg wilt kiezen? Stuur ons om te beginnen een mail met je zorgvraag en verblijfsperiode. Vervolgens maken we kennis met elkaar en lopen we je zorgvraag door. In dit gesprek kun jij je wensen en behoeften aangeven en leggen wij uit hoe onze professionele zorg op maat in zijn werk gaat.

Na dit contact maken we een offerte van zorg op en sturen we verdere informatie toe. Ben je akkoord met de offerte, dan krijg je van ons een tijdelijke zorgovereenkomst voor de aangevraagde periode van zorg.

Zorg- en/of reisverzekering
Bij je zorgverzekering en/of reisverzekering kun je de gemaakte zorgkosten in het buitenland declareren.

Ontvang je al zorg met indicatie? Dan heb je waarschijnlijk recht op gedeeltelijke vergoeding vanuit je zorgverzekering of reisverzekering. Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij om het juiste formulier voor je declaratie aan te vragen. Vind je dit lastig, dan kun je ook altijd een ombudsman raadplegen. Deze stichting of organisatie legt graag uit welke stappen je moet doorlopen om de zorg op vakantie vergoed te krijgen.